KK Slezská Ostrava na Rozkoši

24.08.2010 00:00

Den 1. – 4.
Na dovolenou KK Slezská Ostrava v České Skalici vyrazil klub ve složení Jana s Daisy, David s Brianou, jejich synovec Tomáš, Romana a Vlastík s Čertem, Petr s rodinkou a Julčou, nová členka Michaela se Sárou a její kamarádka Iva s Artušem. Společnost nám dělal, a mnoha cennými radami přispěl, zkušený výcvikář a rozhodčí Jaroslav Novotný.
Mimo krásné procházky po okolí, kdy jsme například navštívili slavné Babiččino údolí nebo prozkoumáváme městečko, během čehož se psi vyřádí u splavu a denně poctivě cvičíme. Ráno na louce šlapeme v rose stopy a odpoledne trénujeme obranu s výborným figurantem Honzou, o kterém uvažujeme, že ho uneseme do Ostravy. Poslušnost cvičíme na každém kroku a všichni se lepšíme, až na Daisy, která už žádné zlepšení nepotřebuje. Počasí nám přeje, občas sice sprchne, ale to nám nevadí. Dovolená se nám líbí a brzy přidáme další zprávu.

Den 5.
Dneska jsme si dopřáli odpočinkový den od obran a stop, ale vynahradili jsme si to další návštěvou Babiččina údolí. Novinkou pro nás byl Viktorčin splav, kterého si nejvíce užili psi. Chladnější dnešek bez deště poskytl ideální počasí na výlet.

 

Ode dneška víme termín příští dovolené. Měla by proběhnout ve dnech 24.6. – 1. 7. 2011 a snad si ji užijeme ještě více než tuto.

 

Den 6.
Čtvrteční den naše skupinka strávila výletem do Adršpašských skal. Byli jsme nadšeni krásnou přírodou a místními skálami. Trošku nás zaskočily poměrně nebezpečné a prudké schody, ale dokonce i psi je zvládli. Síly jsme dočerpali v restauraci na konci trasy, bohužel tam nebyly tak velké porce a tak dobré jídlo jako nabízejí v České Skalici. Po příjezdu jsme si dali dvě kola obran. Jana pustila ke kousání i babičku Daisinku, která Honzu málem sežrala. Kluci dneska pomohli opravit áčko, takže zítra ho všichni vyzkoušejí. Ještě si zahrajeme kanastu a půjdeme spát.