Kynologické závody Markvartovice

04.11.2011 00:00

Dne 29. října uspořádala Základní organizace Markvartovice kynologické závody. I letos se naši členové účastnili těchto závodů. Počasí nám přálo a ze zachmuřeného rána se vylíhnul krasný a teplý podzimní den. Jen je škoda, že na závody nepřijelo více účastníků. Naši členové se účastnili v kategoriích ZVV1 pouze poslušnost, ZVV1 poslušnost a obrana, ZVV2 poslušnost a obrana.

David Vavrečka s fenou Briou Abides ukázal velmi pěknou poslušnost, ale na obranách se Briušce nechtělo příliš pouštět. Spolu obsadili hezké čtvrté místo. Elišce Škutové se v kategorii ZVV2 opravdu zadařilo a s Brůsem Abides si v poslušnosti udělali veliký bodový náskok na dalšího závodníka a tento náskok jim stačil na celkové první místo i po obranách. Dalším psem v soutěži byla malá Baruška bez PP. Ta i přes absenci tréninku, předvedla velmi hezký výkon a obsadila první místo v kategorii ZVV1 pouze poslušnost.

Musím poděkovat organizátorům za pozvání a vynikající organizaci celého závodu. Veřte, že knedlo vepřo zelo, které na závodišti uvařili, bylo radost ochutnat. Děkuji i panu rozhodčímu Strachovi, který jako vždy všem nadělil spravedlivé body.

Všem účastníkům gratulujeme a přejeme jim pěkné výkony v dalších soutěžích.

Fotografie z akce na stránkách ZKO Markvartovice.

 

Eliška