Mezinárodní výstava psů Duo Cacib Brno 2013

08.02.2013 00:00

O víkendu 2. - 3. 2. se konala výstava Duo Cacib Brno. I naši členové se na tuto výstavu vydali.

 

Ostřílený vystavovatel Jiří Konrád vystavoval svého Československého vlčáka Brita z Novobělské kotliny. Jako minule ve třídě pracovní. Brit už je dokonalý profík a oba dny si vyběhal pěknou známku Výborný 2 a titul res.CAC.

 

Dalším vystavovatelem byl Petr Musil se svým mladým psem, Stafordšírským terierem, Chestrem Magic Dash. Chester je ještě ve výstavách nováčkem, ale i tak si vyběhal nádhernou známku ve třídě dorostu a to Velmi nadějný a ve druhém dnu výstavy dokonce dostal známku Velmi nadějný se zadaným pořadím 3.

 

Velmi povedený vikend zažila Kateřina Pěluchová se svým Holandským ovčákem Giuseppem Galletti Wapini von Folge (Lukem). První den si tato dvojice vyběhala, ve třídě mladých nejvyšší známku Výborný 1 a titul CAJC. Druhý den byl, co se týče ocenení, ještě úrodnější. Nejen že si Luk opět vyběhal známku Výborný 1, titul CAJC. Ale přidal k tomu i ocenění BOJ - nejlepší mladý plemene, BOB - nejlepší z plemene. Získáním třetího čekatelství CAJ splnili podmínky pro udělení Českého junior šampiona :-)

 

Všem gratuluji a přeji krásné hodnocení na dalších výstavách.