Oblastní výstava NO

10.06.2013 00:00

Dne 8. června se konala oblastní výstava NO v Ostravě Porubě. Naše členky Renata Brunclíková a Ivana Grunerová se této výstavy účastnily. Počasí jim přálo a hned po ránu na ně vykouklo sluníčko se svými teplými paprsky. Rozhodčí pro tuto akci byl Vítězslav Fiala.

Nejdříve nastoupila do kruhu třídy pracovní fena Ivany Grunerové Medie Bri Jack. V této třídě se prezentovaly tři feny. Medie si vyběhala známku Výborná s pořadovým číslem dvě. Dostaly krásné ceny a nějaké ty dobrotky pro pejsky.

Pak přišla na řadu Renata Brunclíková se psem Darem Advilem. U této dvojice jsme se trošku báli jeho reakce na cizí osobu, ale Dar se ukázal jako opravdový profík a ukázal zoubky panu rozhodčímu přímo ukázkově. V této třídě nastoupilo sedm psu. Dar se v kruhu také moc hezky prezentoval a obdržel také známku Výborný.

Výstava se pro obě dvojice vydařila na výbornou a udělaly další krok pro uchovnění svých svěřenců. Budeme držet palce, aby se jim nadále takto úžasně dařilo.

 

Při  vystavování psů a pohybování v kruhu jim pomáhala paní Andrea Slováková. Tímto jí chceme ještě jednou poděkovat za perfektní prezentaci.

 

Medie Bri-jack  tř. pracovní - známka VÝBORNÁ 2

Dar Advil          tř. pracovní - známka VÝBORNÝ

 

Eliška