Přátelský meziklubový závod Opava Kylešovice

16.12.2013 00:00
 

 

Dne 14. prosince se konal poslední závod letošního roku. Nebyl to obyčejný závod, nýbrž přátelský meziklubový závod, který již tradičně pořádali naši přátele ze ZKO Opava Kylešovice. Jako vždy jsme na takové veselé akci nemohli chybět. Tentokrát jsme vyrazili v obsazení Eva Mrkvičková, Kikina Stonišová, David a Jana Vavrečkovi a Eliška Škutová poprvé vyrazila i s malým Tomáškem.

Tomášek cestu prospal a přes počáteční pobrekávání se uklidnil a buď spal nebo se na každého smál.

Závodění bylo velmi zajímavé. Pan rozhodčí bral všechno s nadhledem a když se nám něco nepovedlo, tak jsme to mohli opravit. Proto u závodníků nevládla žádná nervozita. Bylo se na co koukat, protože závod byl velmi vyrovnaný. Většinou se závodilo v kategorii ZVV1, ale byla zde i ukázka závodění podle IPO3 v podání Michala Hajdera, nebo závodníci v kategorii ZVV3 v podání Vendy Víchové, Elišky Škutové a Davida Vavrečky.

A jak to všechno skončilo? To vlastně nikoho nezajímalo. Všichni jsme byli obdarováni malými dárečky a od čtvrtého do šestého místa se rozdělovaly poháry.

Byli jsme rádi, že jsme se takové veselé zábavy účastnili. Jako vždy se o nás vzorně starali. Nesměly chybět tradiční topinky a pečená kolena se na jazyku rozplývala. Děkujeme za krásně strávený den a doufám, že nás příští rok opět pozvete.

 

Fotografie z akce na rajčeti uživatele Kikina83